Søllerød Gold Diggers tilføjer værdi til kontoret

golddiggers-1.jpg

Den amerikanske fodboldklub med beliggenhed i Nærum, forsætter sin fremgang under den nye formand Casper Reinhardt.

I løbet af vinteren og foråret er der kommet mange forstærkninger til Søllerød Gold Diggers. Denne sommers forstærkning kommer dog hverken i form af en spiller eller en ny træner. Derimod har klubben signet sin første Marketing Koordinator.

Den nye rolle statuerer klubbens opgang, mener Casper (Reinhardt red.). Han fortæller ligeledes; ”Det er hele organisationens og min ambition, at tage denne klub til et mere professionelt niveau. En del af denne proces er, at ansætte folk med de rette kompetencer”. 

Valget til den nye rolle er faldet på Marcus Jacob Clausager. Marcus Jacob er tidligere Søllerød spiller, og har ligeledes været fast mand på både u19 og senior landsholdet som Defensive Back.

”Marcus (Clausager red.) har været i gamet i mange år, og kender denne klub ind og ud. Ligeledes er han uddannet markedsføringsøkonom, og læser nu Sports Management som overbygning. Hans uddannelse samt hans baggrund i sporten var afgørende for, at vi valgte ham som vores kandidat” forklarer Casper.

Hovedpersonen selv (Marcus Jacob red.) går ydmygt til sagen ”Det er en stor ære, at få lov til at sidde i denne position. Jeg har været både spiller og træner i klubben, men jeg glæder mig til at komme ind på kontoret og se hvordan jeg kan bidrage derfra.”.

Omkring arbejdsopgaver forklarer Marcus Jacob ligeledes; ”Det er min opgave at håndtere og styre klubbens ansigt udadtil. Dette indebærer blandt andet platforme som hjemmesiden og de sociale medier. Ligeså indgår erhvervelse af nye sponsorer, som en vigtig del af mine arbejdsopgaver. Derudover er det ideen, at vi skal forsøge os med diverse metoder, for at optimere rekrutteringen af ungdomsspillere.”.

Udover den nye rolle Marketing Koordinator, har SGD ligeledes ansat Yannik Rath som grafikker for klubben. Yannik er tidligere Kolding Guardians spiller og træner. I dag er Yannik dog at finde i SGD som u19 Offensive Koordinator, samt spiller for klubbens senior hold.   

Yannik Rath (tv.) og Marcus Jacob (th.) nyder tilværelsen i SGD.

Yannik Rath (tv.) og Marcus Jacob (th.) nyder tilværelsen i SGD.

Yannik skal arbejde tæt sammen med Marcus Jacob og denne ungdommelige duo vil forsøge at give klubben et godt look udadtil. Dette samvirke er den tidligere Guardians Receiver sikker på bliver en succes ”Marcus og jeg kender hinanden fra u19 landsholdet, og vi ved begge hvad der skal til, for at få succes. Jeg ser frem til samarbejdet”.

De to unge fyre har ikke været igang længe, første aftale er dog allerede i hus. Søllerød Gold Diggers har i skrivende stund netop færdiggjort forhandlingerne med Nybolig Lillelund og Stadil, med lokal beliggenhed i Holte. Et samarbejde som forventes at gavne begge parter betydeligt i de næste mange år.

Nybolig Holte " Det begynder med en drøm ".

Nybolig Holte "Det begynder med en drøm".

Indlæg om denne kollaboration er snarest at finde på begge parters platforme.

Klubben går en lys fremtid i møde og håber det store arbejde bag kulissen vil kunne ses inde på banen. Næste store kamp for senior holdet, er den 12 september kl 13.00 på Rundforbi Stadion. Her kommer Triangle Razorbacks på besøg til et brag af en topkamp.