Svækket Gold Diggers mandskab lider stort nederlag

Receiver Phillip Holm måtte udgå i midten af 2. quarter - Photo by Tina Carstensen

Receiver Phillip Holm måtte udgå i midten af 2. quarter - Photo by Tina Carstensen

På en blæsende lørdag i Aarhus, kunne Aarhus Tigers fejre 25 års jubilæum, og sikke en fest det blev fra sidste års nummer 2.

Søllerød Gold Diggers måtte før kampen sande, at den store sejr mod Copenhagen Towers for en uge siden, havde sat sine spor. Gold Diggers var således uden profiler som Søren Bakbøl, Jonas Bo Hansen og Peter Ebdrup. Dette satte sine spor på et Gold Diggers angreb der aldrig kom i gang. Manglen på de mange offensive profiler, blev heller ikke hjulpet af, at receiver Phillip Holm allerede tideligt i kampen måtte forlade banen.

Da slutfløjtet lød kunne Aarhus Tigers fejre, at have vundet en af deres måske største sejre i en lang årrække med resultatet 40-13.

Søllerød Gold Diggers takker Aarhus for en velspillet fodboldkamp. Gold Diggers har nu to uger til at få plejet sårene inden de den 12. September kan tage imod ligaens nummer 1 fra Triangle Razorbacks hjemme på Rundforbi Stadion.