U19: 2015 bygger på fremtiden

U19 RB Andreas Leonardo Christiansen scorer touchdown i Challenge Bowl 2014

U19 RB Andreas Leonardo Christiansen scorer touchdown i Challenge Bowl 2014

Nyt hold, ny trænerstab, ny sæson. Meget er nyt for Søllerød Gold Diggers’ U19 hold.

På grund af et stort spillerfrafald, måtte U19 holdet trække sig fra U19 JNL-rækken sidste sæson. Kun en håndfuld af spillerne fra sidste års hold, er at finde i denne sæsons trup, der ellers lyder på 32 mand. Mange af disse spillere er altså 1. års U19-spillere, som alle var med til at vinde U16 mesterskabet med Casper Reinhardt i spidsen som Head Coach i 2014.

Med sig har 98’er årgangen (1. års U19) taget U16 HC Casper Reinhardt, som ligeledes også er trådt til som ny Head Coach for U19 holdet. Som cheftræner for to hold og formand for hele Søllerød Gold Diggers, er der opgaver nok at tage af. Heldigvis har han både en god stor U16 trænerstab og en ny, men yderst kompetent trænerstab på U19-holdet til at hjælpe sig.

Kent Bo Pedersen er ny træner på U19 holdet, men ikke et nyt ansigt i klubben. Han har tideligere været at finde på den defensive side af bolden på Søllerøds senior hold. Hans primære ansvar vil derfor også være defensive coordinator. På den anden side af bolden, findes et nyt ansigt i den sorte og guld uniform; Yannik Rath, der er kommet til fra Kolding Guardians. Rath medbringer både tidligere spiller- og trænererfaring fra begge sider af bolden, men også et nyt syn på hvordan man kan gøre tingene og udvikle de unge drenge.

"Yannik er en yderst talentfuld og meget engageret ung træner. Jeg havde i en lang årrække prøvet at overtale ham til at komme til Sjælland og spille sammen med mig, dengang vi spillede, så at jeg nu kan stå sammen med ham på sidelinjen som trænere for det samme hold, er en kæmpe gave for Gold Diggers" - siger Casper Reinhardt om, den nye Offensive Coordinator på U19 holdet, Yannik Rath.

Sæsonen starter søndag d. 19. april kl. 14:00, hvor U19 drengene tager imod de forsvarende juniormestre fra Herlev Rebels på hjemmebane. Rebels er en rigtig værdig modstander, og det bliver spændende at se, hvordan det nye unge hold klarer sig mod et ældre og mere sammenspillet hold fra Herlev.

Så træk i dit sorte og guld outfit og kom ned på Rundfordi Idrætsanlæg kl. 14:00 og hep på U19 holdet i deres første kamp. Banen findes på Egebækvej 118-120, 2850 Nærum.