Søllerød Gold Diggers præsenterer ny hjelmsponsor

Det er med stolthed at Søllerød Gold Diggers kan offentliggøre sammenarbejdet med tømrer- & snedkermester Benny Greve ApS.
Benny Greve ApS er ikke et ukendt navn i Søllerød, da de i en lang årrække har støttet lokalsporten og Søllerød Gold Diggers. Benny Greve ApS har med den nye aftale taget et skridt op af sponsorstigen.

At lokale firmaer vælger at støtte op omkring vores forening er et kæmpe rykklap til at det arbejde som vores mange spillere, trænere og frivillige ligger i klubben. Vi er stolte af at en lokal virksomhed som Benny Greve ApS, har lysten til at hjælpe os på vej mod de mål og drømme vi har i klubben
— Casper Reinhardt

Tømrer- og Snedkermester Benny Greve ApS er en velrenommeret entreprisevirksomhed, der står for det solide og gode håndværk i højeste kvalitet. De leverer totalløsninger inden for såvel tilbygninger, ombygninger, nybyggeri og renoveringsopgaver.

Læs meget mere om den nye hjelmsponsor på www.bennygreve.dk