U16 får god start på sæsonen

Martin Stabel (th) & Nicklas Hansen (tv).

U16 drengene fra Søllerød Gold Diggers, tog lørdag imod Herlev Rebels i årets første kamp. Vejret var fantastisk, der var masere af tilskuere og alt var perfekt til en god dag på Rundforbi Stadion. Søllerød lagde godt for land og kunne gå til pause med en føring på 30-0. Tendenserne forsatte på samme måde i anden halvleg, og efter at Nicklas Hansen havde banket sit fjerde touchdown i hus, kunne Gold Diggers lukke kampen med en sejr på 42-0.

Nicklas Hansen skiftede efter 2014 sæsonen til Søllerød, efter at have spillet for Kronborg Knights. ”Min første kamp for SGD var mega fed, jeg kunne ikke have drømt om en bedre start på sæsonen” siger Nicklas.

Kampbolden gik til Magnus Vöge, der var begejstret ovenpå kampen. ”Generelt set synes jeg at det var en fin kamp vi fik spillet, alle på holdet så super gode ud, en god måde at starte sæsonen på. Der blev lavet nogle rigtigt gode spil på både angrebet og forsvaret, men der er selvfølgelig mange ting vi stadig kan blive bedre til.”

Hvis du har lyst til at komme ud og spille med U16 holdet, skal du blot være født i 1999 eller 2000. Så går du og har lyst til at prøve en ny sport, så prøv amerikansk fodbold. Skriv en mail til sgdfootball@gmail.com - Vi mangler nye holdkammerater.

Næste U16 kamp er mod Copenhagen Towers den 26. April på Rundforbi Stadion.