De sidste to års u16 danmarksmestre har trænerstaben klar

Søllerød Gold Diggers u16 hold, har de to forgående sæsoner kunne løfte pokalen ved slutningen af året, og haft rettighederne til at kalde sig danmarksmestre. Samtidig har der været en sublim spillertilgang til truppen. 

Denne bedrift skal holdet igen i år forsøge at opnå.

Manden som skal være højst ledende for denne aktion, er Jarl Due. Et velkendt navn i dansk football, og især i ungdomsafdelingen i SGD. Den tidligere senior RB, var sidste år ansvarlig for u12/u14 holdene i klubben, men skal i år gøre sit, for at udvikle spillerne på u16 holdet til landets bedste.

Det er ifølge Junioransvarlig og medlem af sportsudvalget Casper Reinhardt, også blandt andet af denne årsag, at valget er faldet på Jarl

-       Det er klubbens mission og vision, at skabe en ungdomsafdeling, som fokuserer på talentudvikling, frem for sejre. På denne måde sikrer vi både klubben, men også sportens fremtid og er med til, at gøre amerikansk fodbold i Danmark bedre.

Jarl Due er utrolig dygtig til, at coache hvert enkelt spiller, i forhold til dennes behov på det givende tidspunkt. Derved passer han perfekt, til det vi ønsker i en u16 Head Coach slutter Casper af.

Til at hjælpe sig med talentudviklingen, har Due et arsenal af dygtige trænere under sig.

Fra venstre hjørne mod højre:

HC Jarl Due: OWR's og OLB's

Coach Morten Ramsgaard: QB's

Coach Christian Ramon: O- & D Line

Coach Thomas Klaaborg : RB’s & DB's

Coach Morten Clementsen: O- & D Line

Coach Sebastian Stigsby : TE’s & DE’s

Coach Frederik Knudsen : RB's & LB's

Det er dog ikke kun på trænerstaben, at der har været rotation. Spillertruppen mistede en stor del af kernen til u19 holdet, men har i stedet fået en god tilgang af ca. 10 unge aspiranter op fra u14 holdet. Trup størrelsen lyder på dette tidspunkt af offseason på 24, hvilke lover godt. 

Om det kan lykkedes Jarl Due og resten af trænerteamet, at udvikle de bedste u16 spillere i Danmark, kan kun tiden vise.