SGD finder OC i egne rækker

SGD’s senior hold får ny OC i 2016, og det er en mand fra egne rækker. Vi er nu klar til at offentligøre valget.

John Hansen har de sidste mange år ledet Søllerøds angreb, men søger nu nye udfordringer i klubben. Den tidligere OC skal i 2016 være QB træner på seniorholdet, samt spendere endnu mere tid i rollen som medlem af det sportslige udvalg.

Johns afgang, efterlader stillingen som OC, ledig til den kommende sæson og klubben har nu fundet deres mand og er klar til at offentliggøre valget. 

Det er dog ikke et ukendt navn, som i 2016 vil stå i spidsen for det nordsjællandske offence. Valget er nemlig faldet på nuværende HC Troels Vestergaard, som derved vil have en dobbelt rolle i det kommende år.

I anledning af offentliggørelsen, fik vi en snak med HC og nu også OC for Søllerød Gold Diggers.

Troels Vestergaard i aktion for SGD

Troels Vestergaard i aktion for SGD

Hårdt nederlag i finalen i oktober, hvordan har offseason starten været? Er der en stor motivation, for at revanchere det tætte nederlag?

-       Der er ingen tvivl om at nederlaget gjorde ondt, men samtidig var det med til at give blod på tanden. Sidste år var vi en helt nyt hold med mange nye ansigter og det tog noget tid for alle spillere at finde deres plads på holdet. I år er vi langt bedre sammentømret og jeg har høje forventninger til de rutinerede kræfter. Det er dem der er fundamentet for det projekt vi har gang i.

 

Søren Bakbøl, en af ligaens bedste wr’er har signet med Holstebro Dragons. Hvordan ser truppen ud på nuværende tidspunkt? Er der kommet nogle til, som kan træde ind i hans (Bakbøl red.) fravær?

-       Vi har en bred trup i år. Der er kommet nye unge kræfter til og enkelte gamle kendinge, så vi står stærkt. Når jeg kigger positionerne igennem kan jeg se at der er mange om budet til starterpladserne, så jeg forventer høj intensitet, når vi starter træning i februar. Mht WR pladsen, så er der en god kombination af rutine og nye, så hullet efter Søren Bakbøl skal nok blive fyldt, selv om han er en af landets mest dynamiske spillere.

 

Du er ny OC.  Kan du, uden at afsløre alt for meget, give os en ide om, hvilken type angreb vi får, at se i den kommende sæson?

-       Vores offense bliver baseret på løbespillet. Jeg vil gøre alt for at maksimere det potentiale vi har på offense, men det hele står og falder med vores OL.

 

Hvordan ser programmet ud herfra? Kan du løfte sløret for, hvornår holdet begynder at træne football og hvornår første træningskamp tænkes at ligge?

-       Vi starter træning første uge i februar og indtil da afholder vi positionstræninger, samt offseason styrketræning og frivillig conditioning. Jeg forventer at vi spiller en træningskamp i slutningen af marts, men der er stadig forhandlinger igang med to forskellige udenlandske hold.

 

Sidste år, var der ikke mange, der havde forventet at SGD kom i Mermaid Bowl. Hvad er målet med sæsonen 2016?

-       Vind Mermaid Bowl.

Ambitionerne fejler intet, og vi glæder os alle til at se, hvad det nye angreb har at byde på. Følg med på hjemmesiden eller på Facebook, hvor resten af trænerstaben til seniorholdet, i løbet af den kommende tid, vil blive offentliggjort.