Søllerød Gold Diggers U16 videre til DM finalen

Lørdag d. 20. september opnåede Søllerød Gold Diggers U16 endnu et flot resultat, da de forsvarende mestre fra Copenhagen Towers blev besejret 40-20 i DM semifinalen.

U16-holdet fra Søllerød Gold Diggers skulle igennem en intens og spændende semifinale mod de forsvarende mestre fra Copenhagen Towers, før pladsen i finalen var en realitet. "Det var en hård kamp mod vores ærkerivaler, men drengene viste klassen og fuldførte jobbet," udtaler holdets træner, Casper Reinhardt.

Gold Diggers fik en god start på kampen med touchdowns fra quarterback Axel Maach-Møller til wide receivers Thomas Ashworth og Oscar Mortang. På trods af en reducering af Towers kunne man gå til pause med en føring på 12-6. Mønsteret fortsatte i anden halveg, hvor Alex Maach-Møller igen kastede to touchdowns til Thomas Ashworth og Andreas Christiansen, med reduceringer fra Towers til følge. Derefter tog Gold Diggers' Emil Neumann dog kampen i egen hånd. Først intercepter han bolden, og efterfølgende løber han en halv banes længde for et touchdown. Kort efter gnider han det sidste salt i såret på gæsterne fra Gentofte, da han med endnu et langt løb lukker kampen til slutresultatet 40-20.

Kampens 'game ball', der gives til holdets bedste spiller på dagen, gik til Emil Neumann fra Vedbæk, der med 2 touchdowns og en interception i 2. halveg var med til at knække Towers. Han siger: "Det var en fantastisk kamp, for vi var oppe mod en god modstander, der spiller flot amerikansk fodbold. Det har været en hård sæson, men vi har også trænet hårdt for at opnå det her resultat. At vinde game ball var bare prikken over i'et. Nu mangler vi én kamp, og vi vil knokle for at kunne tage pokalen med hjem."

Allerede inden den officielle sæson gik i gang, viste Gold Diggers' U16-hold lovende takter, da de vandt Ung Start 2014-turneringen og det tilhørende trofæ. Nu skal det hårde arbejde sæsonen igennem følges til dørs, når holdet spiller DM finale, ' Challenge Bowl', lørdag d. 4. oktober mod Aarhus Tigers på Gentofte Stadion.