NL: Nye kræfter tilknyttet holdet

Offseason er i gang, og trænerstaben omkring senior-holdet er ved at være på plads. Nu kan vi præsentere to yderligere kompetencer, som vil være tilknyttet holdet fremover: Sidsel Andersen og Emily Andersen.

Sidsel Andersen er fysioterapeut og bliver tilknyttet seniorholdet. Hun skal skal være med til at optimere vores forebyggelse og behandling af skader. Hun er en del af landsholdene i DAFF på samme position.

Sidsel er en kæmpe kompetence at få tilknyttet klubben, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med hende. Vi kan nu tilbyde hurtig behandling til skadede spillere og selvfølgelig også holde deres udgifter til dette nede.
— Troels Vestergaard, Head Coach.

Emily har været tilknyttet Gold Diggers' U19-hold de sidste 2-3 år som medic. Hun har også været inde over det danske U17-landshold sidste år, før hun i år var medic for det danske U19-landshold.

Emily en super professionel og dygtig medic, der vil være med til at bevare og videreudvikle det meget høje niveau, som Ulla Ewé har lagt i SGD gennem årerne. Hun overvejer at læse til fysioterapeut efter sommerferien næste år, så vi forventer os store ting af hende.
— John Hansen, Head Coach

Det nye setup med Emily og Sidsel vil sætte en helt ny standard i Dansk Amerikanske fodbold for behandling og forebyggelse af skader, og vi er utrolig stolte og glade over, at de to har valgt at tage imod tilbuddet om at tiltræde i SGD. Velkommen fra alle omkring klubben.

Foto af Tina Carstensen - www.tdph.dk