Ny formand for Søllerød Gold Diggers

På SGD's ordinære generalforsamling 2015 skulle der vælges en ny formand som afløser for Kim Boding Johannsen, og valget faldt på Casper Reinhardt.

Efter en nylig familieforøgelse og fem flotte år som formand for Søllerød Gold Diggers, har Kim ”Lady” Boding Johannsen valgt at træde af. Han bliver afløst af Casper Reinhardt, som har været aktiv i klubben siden 2006. Han har tidligere spillet quarterback og er i dag cheftræner for det U16-hold, der i 2014 vandt det danske mesterskab. Casper fortsætter sine trænergerninger ved siden af formandsposten.

På generalforsamlingen lagde Casper ud med at takke Lady for hans store indsats for klubben, og glædede sig over, at Kim fortsat vil være en del af det sportslige udvalg, hvorefter han takkede generalforsamlingen for valget. Han uddybede desuden sin målsætning for klubben:

”Jeg er meget stolt og ydmyg over valget. SGD betyder rigtig, rigtig meget for mig, og jeg er klar til at knokle for klubben. Vi er godt i gang med at få styr på den administrative side af klubben, og nu skal vi sikre en endnu større medlemsfremgang, så vi også i fremtiden har grundlaget for store resultater på banen.”

Til bestyrelsen blev desuden valgt Mette Harboe Voll, Christoffer Buster Reinhardt, Jimi Smidt Laursen og Tobias Sølver Rehling. Som suppleant til bestyrelsen blev Sanne Ewé valgt. Søllerød Gold Diggers ønsker de valgte tillykke, og på hele klubbens vegne vil vi gerne takke Kim for hans store indsats som formand.

Foto af Victor Jones.