NL: Tidligere SGD-spiller hyret som O-line træner

Søllerød Gold Diggers tilknytter tidligere spiller Kristoffer Croon som O-line coach til trænerstaben omkring NL-holdet.

Den nye trænerstab omkring Søllerød Gold Diggers' NL-hold har fået en opgradering i form af svenske Kristoffer Croon, der tidligere har spillet i klubben. Han var med på holdet i 2012, da vi vandt EFAF Cup. Derudover spillede han to år i Avedøre Monarchs med Kim Ewé og Troels Vestergaard, der nu er den ene af Gold Diggers' to nye head coaches, som trænere. I den forgangne sæson har han arbejdet som træner i svenske Limhamn Griffins, der er en traditionsrig klub med flere mesterskaber på CV'et.

"Troels og jeg holder hele tiden øje med nye stjerne på trænerhimlen, og vi har længe haft Croon i kikkerten. Han er en super energisk træner, som har et brændende ønske for at udvikle sig. Hans erfaringer med spil på højt niveau i både Sverige og Danmark er bestemt noget, vi glæder os til at få del i, og det kan vores unge spillere også se frem til," udtaler holdets ene head coach, John Hansen.

"Jeg har besluttet at komme til SGD, fordi jeg ved, hvilken god organisation det er, og at de altid vil arbejde på at være de bedste. Jeg ser frem til at lære mere om det offensive spil og alt med planlægning op til træning og kamp," siger Kristoffer Croon.

Efter at have snuset til livet som træner foruden de mange år som spiller føler Kristoffer Croon, at han har meget at bidrage med til spillet på O-line.

Jeg skal se til, at O-line altid kommer ind til kampene klar til slåskamp og er oppe og køre på alle cylindre. Vi skal udvikle vores O-line til at spille fysisk og lede vejen for resten af holdet, så vores modstandere ved, at det gør ondt at spille mod os.
— Kristoffer Croon

Det er også vigtigt for Croon, at han selv udvikler sig som træner. Han beundrer den udvikling, som klubbens andre trænere har haft. For eksempel DB's coach Carlos Barrera, der blev træner kun med erfaring som spiller, og som nu er en af de bedste på sin position.

"Mit mål er at blive Danmarks bedste o-line træner. Jeg glæder mig utrolig meget til at møde spillerne til træning og komme i gang med det her projekt. Jeg tror ikke, der findes nogens klub, som er bedre for mig end SGD," siger Croon.

Croon skal i 2015 bygge videre på det flotte arbejde og den udvikling, som Robert Shapel har sat i gang på den offensive linje i 2014. 

"Croon er en vigtig brik i SGD's fremtid, og Troels og jeg er utroligt glade over, at han har valgt at komme til klubben, da han er en god person, som er yderst dedikeret og har en lysende fremtid som træner," slutter John Hansen.

Kristoffer Croon er med sammen med resten af den nye trænerstab, når NL-holdet tager hul på offseason d. 4. november.

Croon med masser af energi på banen som spiller. © blind-side.dk

Croon med masser af energi på banen som spiller. © blind-side.dk