To Gold Diggers-spillere med U19 landsholdet til NM

U19-landsholdet er i efterårsferien til Nordiske Mesterskaber 2014 på Bornholm, og med på holdet er to spillere fra Søllerød Gold Diggers.

Peter Hobitz Juel og Thomas Ashworth er de to SGD-talenter, der har fået æren af at blive udtaget til U19-landsholdet. Peter Hobitz Juel har allerede udmærket sig ved at blive udvalgt som en af holdets fire kaptajner.

Thomas Ashworth var tidligere på måneden med, da Gold Diggers U16-hold vandt Challenge Bowl 2014, og dermed er han altså stadig U16-spiller, men alligevel er han kommet med sammen med de lidt større, eller hvert fald ældre, drenge.

Det er hårdt, men jeg ved, at jeg får rigtig meget ud af det. Hvis det hjælper os med at vinde, så vil jeg næsten gøre alt for det.
— Thomas Ashworth

Landsholdets første kamp er i dag, torsdag, kl. 14:00, mod Finland; et hold, der sidste år blev besejret i turneringen. Kampen kan følges via livetweets på Daff's Twitter. 

Udover Danmark er Finland og Sverige med i turneringen. Kampen mod Sverige lørdag kan følges via stream på www.tv2bornholm.dk.

Tak til Victor Jones Visuals for billedet.