7 Gold Diggers på U19-landsholdet til EM-kvartfinale

U19-landsholdet samlet til camp i Middelfart i august som opvarmning til kampen mod Sverige © Daff.dk

U19-landsholdet samlet til camp i Middelfart i august som opvarmning til kampen mod Sverige © Daff.dk

Der er 7 Gold Diggers med på det danske U19-landshold i amerikansk fodbold, som tirsdag aften skal spille kvartfinale mod Sverige. Vinderen går videre til EM i Tyskland. 

Der er ikke kun gang i det danske A-landshold i amerikansk fodbold. U19-landsholdet skal tirsdag d. 20. august kl. 16:00 forsøge at kvalificere sig til EM i Køln, Tyskland med en sejr på udebane over Sverige. Kampen kan følges på DAFF's twitter profil.

Med på holdet er følgende 7 Gold Diggers:

Phillip Holm
Peter Hobitz
Kasper Eriksen
Mads Halborg
Mikkel Halborg
Laurits Knudsen
Hjalte Froholdt

Mads og Mikkel Halborg er netop vendt hjem fra High School-ophold i USA og har tidligere været i klubben. DT Hjalte Froholdt er ny mand i klubben. Han skal fortsætte sin udvikling i Danmark, indtil han skal tilbage til USA og arbejde videre på muligheden for at spille på et af de største colleges. 

Hér kan du se nogle highlights med Hjalte Froholdt fra 2013, hvor han også fik spilletid som Offensive Tackle. Se også highlights fra hans training camp i USA, dækket af ESPN. 

Husk at følge Hjalte Froholdt og resten af det danske U19-landshold via DAFF's livetweets på @DAFForbund fra kl. 16:00 tirsdag aften!  

Tak til Daff.dk, Per Kronvold og Dorthe Kock for billeder.