NL: Topkamp mellem Gold Diggers og Towers

 Søndag d. 25. august er der topkamp i National Ligaen, når Søllerød Gold Diggers tager imod de nordkøbenhavnske rivaler fra Copenhagen Towers. 

Towers er ubesejrede i otte kampe i National Ligaen, mens Gold Diggers har lidt ét nederlag til netop Towers. Der er lagt op til et brag af en topkamp, når Gold Diggers skal forsøge at gøre regnskabet op på hjemmebane. 

I416.jpg

Udover en kamp mellem de to i øjeblikket stærkeste hold i National Ligaen, så kan publikum også se frem til at det mest scorende offense i år, Gold Diggers med 422 points, står overfor ligaens bedste defense, Towers med kun 73 points tilladt. 

Gold Diggers Head Coach Kim Ewé er godt klar over, at holdet står overfor en svær opgave mod Towers. Han udtaler: "Vi skal spille fejlfrit."

Kom og se med, når Gold Diggers tørner sammen med Towers i årets sidste topkamp inden slutspillet i National Ligaen. Det er på Rundforbi Stadion søndag d. 25. august med kickoff kl. 14:00 – kom allerede kl. 10:00 og se Gold Diggers' U16-hold spille mod Towers!

Entré: 50 kr (gratis for Gold Club-medlemmer)

Meld dig til på Facebook hér!