NL: Optakt Gold Diggers vs. Rebels

Søndag d. 18. 14:00 slutter sommerpausen for Søllerød Gold Diggers, når det går løs på hjemmebane mod Herlev Rebels. Der er lagt op til en vigtig kamp mellem to hold, der besidder de to andenpladser i puljerne i nationalligaen, som kvalificerer til slutspillet.

For Rebels er det blevet til 5 nederlag og 2 sejre i ligaen indtil videre. Efter en dårlig start på sæsonen er de kommet godt efter det. Gold Diggers Head Coach Kim Ewé udtaler: 

"Deres runnning game er virkelig blevet godt og er markant forbedret efter deres dårlig start på året. De har også styrket deres WR corps med Peter Ebbdrup som deres store, stærke vertikale trussel."
I222.jpg

Så Gold Diggers skal nok få deres sag for, når de møder et formstærkt Rebels hold med ambitioner om at kvalificere sig til slutspillet igen i år. Derudover peger Kim Ewé også på nogle andre ting ved Rebels holdet, som Gold Diggers skal forberede sig på:  

"De har et stærkt defense ledt af en super DL med Peter 'Afrika' Malmos i front og nyerhvervet Daniel (fra Amager Demons, red.). Det bliver en opgave for Møller og de andre OL drenge. Men deres hoved på hele holdet er deres QB, Morten Forsbøl, som er en super atlet. Ham skal vi have fat i hurtigt, så har vi en chance for at vinde imod dem."

For Gold Diggers handler det ikke bare om at tage en vigtig sejr på hjemmebane, men også om at få de sidste ting på plads inden topkampen mod ubesejrede Copenhagen Towers d. 25. august. Nu handler det dog i første omgang om kampen mod Rebels. Kim Ewé afslutter: 

"Jeg har al mulig respekt for Coach Johan Wiliams og hans hold, coachingstaff til sideline personel. Det bliver en god kamp." 

Kom og støt Søllerød Gold Diggers, når de tager imod Herlev Rebels på hjemmebanen på Rundforbi Stadion søndag. d. 18. august. Kickoff er klokken 14:00. 

Tak til Kim Ewé for interview og blind-side.dk for billeder