Alexander Cimadon stopper karrieren

Efter 7 år som quarterback for Søllerød Gold Diggers, har Alexander Cimadon valgt at stille støvlerne på hylden. Han kan se tilbage på en karriere, hvor han var med til at få holdet fra bundprop i 2. division til top, både i Danmark og i Europa.

Kim Ewé så dette talent, og derfor var Cimadon netop en af de faktorer, der tiltrak Head Coachen til Gold Diggers i 2007, på trods af holdets resultater. Kim så Cimadon som den uslebne diamant, han var på det tidspunkt.

Alexander Cimadon var en del af det Gold Diggers hold, der i 2 år ikke vandt en eneste kamp i 2. division. Alligevel havde han lyst til at spille amerikansk fodbold, og han havde lyst til at blive bedre.

Ved foreningen med sin nye Head Coach i 2007, og ved QB coaching af trænere som Thomas Nielsen, Phillip Borggaard og John Hansen, udviklede Cimadon sig til en af de bedste danske quarterbacks nogensinde.

Resultater på banen

Alexander Cimadons udvikling havde stor betydning for klubben. Efter 2007 sæsonen rykkede Søllerød Gold Diggers op til at spille i National Ligaen. Fra 2008 til 2012 spillede Cimadon med fra start i 5 Mermaid Bowls, hvor holdet vandt 2 af dem. Han ledte også Gold Diggers til en sejr i EFAF Cuppen i 2012.

I 2009 blev Cimadon kåret til den mest værdifulde spiller i National Ligaen. I 2010 fik han en pris som mest værdifulde spiller i Gold Diggers. Alt i alt et imponerende CV for en spiller, der nu vælger at slutte sin karriere i Gold Diggers i en alder af 27 år.

De sidste 3 sæsoner har senior holdet spillet minimum 15 kampe i sæsonen, og det har Alexander Cimadon fået at føle.

Han har måttet erkende, at til trods for sin store passion for amerikansk fodbold, er skaderne og den konstante genoptræning blevet for meget.

#12’s tid på banen er forbi for nu, og Alexander Cimadon vil fremover følge holdet fra sidelinien som Gold Club medlem.

Gold Diggers har længe ledt efter en erstatning for en af Danmarks bedste quarterbacks og vil offentliggøre denne inden for de næste par uger.