K. Nyholm Gartnerservice fortsætter som hovedsponsor!

Anton Engelbrecht i aktion for U19 holdet i Junior Bowl 2018. Foto af: 1st Down Photo

Anton Engelbrecht i aktion for U19 holdet i Junior Bowl 2018. Foto af: 1st Down Photo

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at vores hovedsponsor K. Nyholm Gartnerservice har valgt at fortsætte samarbejdet med Søllerød Gold Diggers. K. Nyholm indtog i 2018 SGD-hjelmen, og der vil logoet også være at finde i 2019 på alle klubbens hold.

“Vi er utrolig glade for at kunne fortsætte samarbejdet med K. Nyholm. De er en fantastisk støtte i klubben, som er at finde til stort set samtlige kampe på alle niveauer. Her taler vi virkelig en virksomhed som har samarbejde og team spirit som kerneværdier, og netop det er vi glade for at kunne være en del af.” - udtaler Casper Reinhardt til sgdfootball.dk

Den lokale virksomhed fra Rudersdal tilbyder en professionel løsning af jeres grønne opgaver. K. Nyholm Gartnerservice har mere end 18 års erfaring i bagagen og er en moderne virksomhed, der leverer individuelle løsninger af anlægsopgaver.

Du kan læse meget mere om dem på www.k-nyholm.dk

download.png