SGD sikrer kontrakt med eftertragtet quarterback!

Nick Rooney i aktion for Adams State Grizzlies!

Nick Rooney i aktion for Adams State Grizzlies!

Rygterne har været mange, og processen lang, men nu er alle detaljer endelig faldet på plads!
Søllerød Gold Diggers kan med glæde offentliggøre, at vi har skrevet kontrakt med quarterback Nick Rooney fra Adams State University.

Den eftertragtede quarterback havde flere andre tilbud fra både den bedste tyske liga og andre hold i Europa, men valgte i sidste ende at skrive kontrakt med SGD, og nu går turen altså til Danmark.
Valget på SGD og Danmark var bl.a. på baggrund af en sjov detalje. Det viste sig at Nicks far havde kendt den danske football legende Claus Elming i næsten 30 år, og at Nicks mor havde gået på high school med Claus, da han i sin tid var udvekslingsstuderende i Minnesota.

Nick har over de sidste to sæsoner for Adams State kastet for næsten 6000 yards på 19 kampe som starter, med imponerende 310 yards i gennemsnit pr kamp. Dertil fulgte 59 touchdowns i luften og yderligere 2 på jorden!

Før Adams State tørnede Nick ud for Rochester Community and Technical College, hvor han formåede at smadre stort set alle rekorder. Den dag i dag holder han stadig rekorder for flest kastede touchdowns, flest kastede yards og flest kastede touchdowns på en sæson for en spiller i NJCAA nogensinde. Han blev kåret til NJCAA all-american og MVP i finalen for det nationale mesterskab i 2015. I 2014 blev han i High School kåret til Minnesota Athlete of the Year.

Nick har i hele processen været utrolig rolig og professionel omkring det hele, og han glæder sig til aktivt at bidrage til udviklingen af klubbens talentfulde unge quarterbacks, og bidrage som træner på tværs af ungdomsafdelingen.

Vi glæder os meget til tage imod Nick, og håber at tilskuerne på Rundforbi Stadion vil give ham en varm velkomst når han til April løber på banen i #4.

DSC_0184.JPG