3 årig aftale på plads med Ziegler Consulting

Logo.PNG

Sæsonstart nærmer sig, og der bliver løbet stærkt i disse dage. Vi kan med glæde præsentere vores nye sponsor, Ziegler Consulting.

Aftalen løber over tre år, og inkluderer blandt andet at de mange frivillige i Søllerød Gold Diggers har mulighed for at komme på certificeret hjertestarterkursus, så der kan redes liv skulle uheldet være ude.

Ziegler Consulting har til henblik at bistå virksomheder, der skal ekspandere, fusionere, finde en køber eller en opkøbsmulighed, står foran et generationsskifte eller blot ønsker nye input. Ziegler Consulting hjælper desuden virksomheder, der har behov for strategisk sparring til en turn around, eller virksomheder der ønsker råd og vejledning til håndtering af andre strategiske udfordringer. Ziegler Consulting drives af Michael Ziegler, tidligere advokat og partner i Plesner Advokatfirma.

Ziegler Consulting er officielt kampsponsor for årets sæsonåbner imod Copenhagen Towers. Kampen spilles søndag den 9. april klokken 14.00 på Rundforbi Stadion.

Søllerød Gold Diggers byder Ziegler Consulting varmt velkommen.