SGD skriver med endnu en hovedsponsor

Det har længe været under opsejling, og nu er det endelig officielt. Søllerød Gold Diggers har indgået en aftale med K. Nyholm Gartnerservice. 

K. Nyholm vil være at finde på ryggen af de kommende junioruniformer, og har længe været en stor støtte i og omkring klubben, specielt klubbens ungdomsafdeling. 

”I K. Nyholm får vi ikke bare en sponsor, men et stort hjerte og en kæmpe drivkraft i klubben. Jeg er meget stolt over at det er lykkedes at få aftalen på plads.” – udtaler sponsoransvarlig Jesper Qvist. 

K. Nyholm tilbyder en professionel løsning af jeres grønne opgaver. K. Nyholm Gartnerservice har mere end 16 års erfaring i bagagen og er en moderne virksomhed, der leverer individuelle løsninger af anlægsopgaver.

K. Nyholm Gartnerservice er jeres garanti for godt udført arbejde til attraktive priser – og så holder de altid deres aftaler. De arbejder med både grøn vedligeholdelse, brolægning, større samlede anlægsopgaver og vinterberedskab. Har I brug for en professionel og seriøs anlægsvirksomhed til et eller flere projekter, så kan vi med stor glæde anbefale K. Nyholm Gartnerservice