Sæsonkort 2017 - til salg!

SGD sæsonkort

Hvis du allerede nu har plottet National Liga holdets kampprogram ind i din kalender, får du her et ekstra godt tilbud! Vi åbner op for salget af sæsonkort, hvilket betyder at du får en enestående mulighed for, at sidde på forreste række til noget af det bedste football Danmark kan præsentere - og så endda med en besparelse oven i hatten!

Speederen vil være trådt i bund allerede fra sæsonstarten d. 9. april, hvor SGD tager imod rivalerne fra Copenhagen Towers, lige som der resten af sæsonen vil være lagt op til football i særklasse når hold såsom Triangle Razorbacks og Aarhus Tigers gæster stadionet i Nærum. Sæsonkortet koster 200 og gælder alle hjemmekampe i løbet af sæsonen. Potentielle playoff kampe og semifinaler er også inkluderet i sæsonkortet, hvilket betyder at du får 5 kampe, plus eventuelle playoff kampe og semifinaler, til 4 kampes pris.

Sæsonkortet kan købes på kontoret hos administrationschef Mille Hallarth. Kontoret er åbent hver tirsdag og torsdag fra 17-20. Der kan betales kontant og med MobilePay (tlf. 61 78 72 03).

Der er også muligt, at bestille et sæsonkort til afhentning på kontoret eller til første kamp ved, at overføre 200 kroner til klubbens MobilePay: 61 78 72 03. Skriv fornavn og efternavn i tekstfeltet, så vil det være klar nærmeste tirsdag, torsdag eller nærmeste hjemmebane-kampdag.

Vi glæder os til at se Jer på Rundforbi Stadion allerede d. 9. april!