Benny Greve forlænger

Der er hektisk aktivitet på kontoret op til sæsonstart, og flere og flere brikker falder langsomt på plads. Seneste tilføjelse til listen over sponsorer i 2017 er en gammel kending, da vores mangeårige hovedsponsor, Benny Greve Aps, har valgt at forlænge med endnu en sæson.
Vi takker for de mange års støtte og glæder os til at kunne sparke 2017 sæsonen igang med Benny Greve Aps i ryggen!

Tømrer og snedkermester Benny Greve ApS er et velrenommeret tømrerfirma der står for det solide og gode håndværk i højeste kvalitet.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvad end det drejer sig om kvaliteten af vores arbejde eller de materialer, vi arbejder med.
Vi ser det som en samfundsopgave, at unge tømrerlærlinge udlæres ordenligt, så de kan bevare den gode kvalitet og de stolte traditioner i dansk håndværk. Derfor uddanner vi nu den niende lærling og har i øjeblikket flere tømrer ansat, som er udlært i firmaet. Alle vores svende er dansk uddannede håndværkere.

Tømrer- og Snedkermester Benny Greve ApS er medlem af Dansk Håndværk, der er din garanti for løsninger i højeste kvalitet.