Fusion i Søllerød Gold Diggers

”Målsætningen er at være den mest dominerende klub i Danmark i 2020.” – Casper Reinhardt, SGD bestyrelsesformand.

Søllerød Gold Diggers har pr. 4. november 2016 valgt at optage de danske mestre i flag football, Copenhagen Fusion, i klubben. SGD har i en lang årrække ønsket at etablere de tre sportsgrene under DAFF under samme tag, og sidste led i dette blev altså flag football. 

Jacob Espersen, tidligere bestyrelsesforman i Copenhagen Fusion udtaler:
SGD er en velorganiseret klub med gode fysiske rammer, som er umulige at matche for et almindeligt flag football-hold. Vi ser de gode arbejdsbetingelser som en stor fordel for at kunne præstere endnu bedre i fremtiden og genvinde danmarksmesterskabet. SGD har lyttet til vores ønsker, og vi glæder os til et godt samarbejde.”.

Copenhagen Fusion vandt senest det danske mesterskab i 2016, og har over en lang årrække formået at præstere på topniveau på både den nationale og internationale scene. Med fusionen vil SGD derfor være repræsenteret med hold i Flag National Ligaen og også i Champions Bowl, som er turneringen for de bedste europæiske hold. Det nu tidligere Copenhagen Fusion har prominente navne på rosteren, blandt andet landsholds quarterback Niels Kjær, landsholds receiver Jacob Espersen og de to SGD profiler Mikkel Lindsø og Jonas Bo Hansen.

”Vi har flere spillere i truppen, som har været på landsholdet i både flag football og amerikansk fodbold, så både SGD og vi ved, at de to sportsgrene på nogle tekniske områder kan supplere hinanden og udvikle bedre spillere. Det vil vi forsøge at udnytte bedst muligt.” – Jakob Espersen.

Skulle du være interesseret i at blive en del af flag football holdet i SGD, kan du kontakte sportschef Niels Kjær på nk@sgdfootball.dk

De netop nykårede danske mestre indtrådte i foreningen efter den ekstraordinære generalforsamling 20. december 2016.