SGD møder de danske mestre på lørdag

NL defensive lineman Victor Greve i Friday Night Lights kampen mod Copenhagen Towers

NL defensive lineman Victor Greve i Friday Night Lights kampen mod Copenhagen Towers

På lørdag drager Søllerød Gold Diggers til Vejle, når de skal møde de forsvarende danske mestre fra Triangle Razorbacks. Kampen spilles på det Gammel Vejle Stadion klokken 19:00, og Vejlegenserne har inviteret til fest. 

Søllerød tabte senest, for anden gang i 2016, til ærkerivalen fra Copenhagen Towers, og måtte derved sande at 3. pladsen, og derved en tur i Wild Card runden, var en realitet. Søllerød var i store dele af denne kamp presset på den offensive side af bolden, så de offensive spillere, vil helt klart komme ud som lyn og torden på søndag, når der spilles endnu en gyser i Vejle. 

Hvad kan vi forvente os af SGD på lørdag nu hvor 3. pladsen er sikret?
- "Vi gør hvad vi kan for at blive klar til playoff. For os handler det om at finde en rytme og arbejde på de små ting igennem hele kampen. Alt der kan hjælpe os med at blive klar til playoff. Alle SGD tilhængere kan godt forvente et tændt SGD-hold på lørdag, vi kommer for at vinde." - udtaler SGD HC Troels Vestergaard.

Razorbacks er kommet fint igang efter sommerferien, efter at de inden ferien smed en vigtig kamp mod Copenhagen Towers. Razorbacks har faktisk stadig mulighed for at sikre sig 1. pladsen. Dette kræver en sejr over Søllerød Gold Diggers lørdag. Ikke nok med det, skal de også håbe på hjælp fra ærkerivalen fra Aarhus, der tager imod netop Copenhagen Towers på hjemmebane i Aarhus. 

Det lykkedes også at fange Razorbacks head coach Thomas Linnemann.
Hvad kan tilskuerne på Gammel Vejle Stadion forvente at opleve på lørdag?
- "De kan forvente sig noget godt football som det altid er når vi mødes. Det ender jo altid med at blive tæt mellem os og Gold Diggers."

Skulle du være en af de seje SGD-fans der tager en tur til Vejle, så glæder vi os til at se jer på stadion.