Et af landets største talenter skifter til SGD

Det er med utrolig stor glæde, at klubben i dag officielt kan meddele, at Marcus Støvring Bennett skifter til Søllerød Gold Diggers. Den nu tidligere Towers spiller, bytter tilværelsen i lilla ud med guld, og vil fremover vise sine evner frem for det nordsjællandske publikum.

Hvad der fik et af landets største talenter til at skifte til ærkerivalerne, hvorledes han ser frem til tiden i SGD og hvilken stemning han tror der kommer til at være i kampene mod sit gamle hold, kan du læse i interviewet med Marcus Bennett herunder:

Marcus Støvring Bennett vil fremover tørne ud i nr. 3 for Søllerød Gold Diggers

Marcus Støvring Bennett vil fremover tørne ud i nr. 3 for Søllerød Gold Diggers

Spørgsmålet til 1 million kroner, hvad var årsagen til denne beslutning?

- Jeg tog beslutningen på baggrund af en masse overvejelser, og sparring med familie og venner. Den vigtigste faktor var dog mængden af spilletid, som var meget lille i Towers. Jeg spiller for at spille, og ikke for at stå på sidelinjen, og jeg følte derfor det var det rigtige tidspunkt for mig at søge et andet sted hen. Jeg håber på, at jeg kan hjælpe Søllerød, både på banen og som organisation. Samtidigt har Towers gennem de sidste 10 år lært mig en masse ting, og de har gjort mig til den spiller jeg er i dag, hvilket jeg takker for. Jeg ser frem til at udvikle mine kompetencer i Søllerød.

Hvad ser du frem til, i tiden hos SGD?

- Jeg ser frem til at blive en bedre fodboldspiller, og hjælpe Søllerød med at vinde Mermaid Bowl. Søllerød er en klub jeg altid har set ondt til (i Towers øjne), da de gør tingene rigtig godt. Søllerød har fået sig en spiller som vil give 100% på banen, og jeg ser frem til at fylde store sko ud, i en traditionsrig og dygtig klub.

Du skifter Towers ud med ærkerivalerne, hvordan tror du kampene mod dit gamle hold bliver?

- Jeg tror der kan komme nogle intense situationer i en kamp mod Towers, men "thats the name of the game", det er en kamp som for mig, kommer til at indeholde en masse følelser. Jeg føler dog at mit skifte har forgået forholdsvist professionelt og smooth. Towers var selvfølgelig uforstående og overraskede over min beslutning, men respekterede den, og mine gode venner i klubben er stadig mine gode venner. Jeg håber på et brag af en kamp, hvor min dagsorden er en sejr og at vise Towers hvad de går glip af.

Det bliver uden tvivl nogle spændingsfyldte kampe, det 19 årige stortalent går i møde mod sin gamle klub. Bennett må dog vente med sin debut for de guldklædte, da skiftet koster 30 dages karantæne. Den dygtige spiller må se kampene mod Razorbacks den 14. maj og mod Towers den 28. maj fra sidelinjen, hvor han så den 11.juni får debut mod Aalborg.