Rokade hos senior holdets koordinatorer

Troels Vestergaards nye rolle som OC, har givet plads til en velfortjent forfremmelse.

Senior holdets nye DC, Carlos Barrera, er en mand som har arbejdet sig op gennem hierarkiet i SGD. Carlos kom fra Kronborg Knights, og er så ellers gennem mange års hårdt arbejde, gået fra assisterende DB træner, til nu at være DC for et af de mest potente hold i National Ligaen.

Velfortjent hvis man spørger HC og tidligere DC for SGD Troels Vestergaard

- Carlos er det naturlige valg. Han har været i klubben i en del år nu og er en af de hårdest arbejdende trænere jeg har mødt. Han er altid velforberedt og arbejder løbende med at udvikle sig selv som træner, så han fortjener at rykke op i graderne og jeg har store forventninger til ham som DC. Vi skal blive endnu bedre på defense i år og jeg stoler på at han er den rette mand til jobbet.

Barrera har ligeledes været træner på U19 og er kendt for sin utrolige entusiasme på sidelinjen. Denne intensitet, er noget af det, som det sportslige udvalg håber han kan tilføre, som leder og koordinator af SGD’s forsvar.

Formand og medlem af det sportslige udvalg Casper Reinhardt er overbevidst om, at det er den rigtige beslutning.

- Carlos er utrolig passioneret og passer perfekt til det, vi søger i en træner og koordinator. Han vil gøre alt for klubben, og giver sig selv 100 procent i sit arbejde. Han er ligeledes en person som kender klubben, og alle ved hvem han er og hvad han bidrager med til organisationen.

Interview med manden i spotlightet, vil følge i løbet af ugen, så følg med herinde.