Nyt erhvervsklubsmedlem i Søllerød Gold Diggers

Rudersdal Lift.jpg

Søllerød Gold Diggers er stolte af at kunne præsentere endnu et medlem i erhvervsklubben.
I Rudersdal Lift har de den holdning at der ikke er noget der behøver at være vanskeligt, og der er ikke nog­en grund til at leje en større lift end nødvendigt. De hjælper dig altid med at finde den helt rigtige lift til dit behov.

Rudersdal Lift er en ønskepartner for Søllerød Gold Diggers, da de muliggør en konstant overholdelse af DAFF reglerne angående film af kampene i National Ligaen.

”Vi er stolte af at kunne lokke lokale virksomheder til i Søllerød Gold Diggers. Vi sætter en stor ære i at kunne give mest muligt tilbage til de virksomheder, der kan se potentialet i vores klub. Vi glæder os meget til sammenarbejdet med Rudersdal Lift” – Casper Reinhardt, Formand Søllerød Gold Diggers.