NL: Recap på weekendens kampe

Det var en god weekend for Søllerød Gold Diggers, hvor både NL-holdet og U16 tog nogle sikre sejre på hjemmebane.

NL-holdet tog lørdag d. 23. imod Aalborg 89'ers på hjemmebane. Gold Diggers kom godt fra start, da QB #2 Kenneth Stender kastede et touchdown til WR #81 Phillip Holm. Kort efter løb #30 RB Frederik Knudsen et touchdown i endzone fra egen banehalvdel. 2nd quarter blev en stillingskrig og derfor gik holdene til pause til stillingen 13-0. 

I anden halveg fortsatte Gold Diggers hvor de slap. Defense viste gode takter og gav ikke 89'ers' angreb meget pusterum. Et  ærgerligt fumble tæt på endzone af Gold Diggers offense gav bolden til 89'ers, men kort efter diskede Gold Diggers' DB #20 Mikkel Lindsø op med en flot interception, som han formåede at løbe i endzone fra egen banehalvdel. Det blev kampens sidste scoring, slutresultat: 19-0. Gameball gik til RB #30 Frederik Knudsen, der udover sit TD også kæmpede sig til masser af yards kampen igennem. 

U16 vinder topopgør

Søndag d. 24. fik Gold Diggers U16 besøg af Copenhagen Towers, der ikke har tabt en kamp i 3 år. Det blev der dog lavet om på, da Gold Diggers' kunne hive en overbevisende 30-6 sejr hjem over de forsvarende danmarksmestre. Gameball gik til Oscar Mortang, men den flotte sejr var en holdindsats og lover rigtig godt for fremtiden. På grund af bedre indbyrdes score mod Towers indtager Gold Diggers U16 nu førstepladsen i Ligaen.