Optakt til weekendens to kampe

To hold fra Søllerød Gold Diggers skal i aktion i weekenden. Hér ser vi nærmere på kampene. 

Gold Diggers U19 spiller sæsonens anden kamp, når det lørdag d. 10. maj går løs ude mod Kolding Guardians. I sæsonens første kamp tabte Gold Diggers en tæt kamp til Herlev Rebels med 12-20. Sidste år vandt Rebels alle deres kampe i grundspillet, men blev i semifinalen slået ud af netop Kolding Guardians. 

I år har Guardians dog fået en skidt start på sæsonen. I to kampe er det blevet til et 54-0 nederlag til Towers og et 64-13 nederlag til Rebels. Derfor er den første af sæsonens tre kampe mellem Gold Diggers og Guardians mellem to hold, der begge gerne vil bringe deres sæson på rette spor. 

Kickoff er lørdag d. 10. maj kl. 13:00 på Bakkeskolen, Seestvej 6, 6000 Kolding. Facebook-event.

Seniorholdet spiller hjemmekamp mod oprykkerne fra Holbæk Red Devils

Gold Diggers' NL-hold har fået en god starten på sæsonen med sejre over Aalborg 89'ers og Herlev Rebels. I sæsonens tredje kamp kommer oprykkerne fra Holbæk Red Devils på besøg, som har tabt de første to kampe til 89'ers (35-0) og Razorbacks (63-6). 

Kampen spilles søndag d. 11. maj på Rundforbi Stadion, Egebæk 118, 2850 Nærum. Kickoff er kl. 14:00. Facebook-event.