NL: Gold Diggers vs. Rebels optakt

Søndag d. 4. maj spiller Søllerød Gold Diggers senior sæsonens første hjemmekamp på Rundforbi Stadion, når Herlev Rebels kommer på besøg.

Sidst de to hold mødtes, sæson 2013, vandt Gold Diggers 52-20 i en underholdende kamp på hjemmebane. I år er det dog to anderledes hold, der står overfor hinanden. Gold Diggers har haft en del udskiftninger på begge sider af bolden, men holdet skød sæsonen godt i gang med en sejr på 42-26 over Aalborg 89'ers, hvor især den nye WR, Bryan North, brillerede. Rebels vandt også deres første kamp, 19-12 over Esbjerg Hurricanes. 

Publikum kan se frem til en spændende kamp med masser af intensitet og store plays. Kom ud og støt Gold Diggers når det går løs på Rundforbi Stadion på lørdag og se, om Rebels kan tage revanche, eller om SGD kan tage to sejre i træk. Kickoff er kl. 14:00. Entré er 50 kr, og det er gratis for Gold Club-medlemmer.

Husk også,. at Gold Diggers U16 har en udebanekamp i weekenden mod Køge Marines. Det er lørdag d. 3. maj kl. 10:00 på Ishøj Idrætscenter, Køge.

Facebook-event for Gold Diggers - Rebels.

Facebook-event for Gold Diggers U16 - Marines U16.