Ung Start 2014 var en succes for Gold Diggers' U16 og tre andre hold

Sammen med U16 hold fra Herlev Rebels, Køge Marines og Horsens Stallions tilbragte Søllerød Gold Diggers' U16 weekenden fra 9.-11. marts med at studere football og spille kampe. Head coach for Gold Diggers U16, Casper Reinhardt, havde en stor rolle i arrangementets succes, og blev derfor også takket af DAFF efterfølgende.

Alle holdene blev indkvarteret på Bankeagerskolen på hver deres klasseværelse, hvor de kunne overnatte og bruge en storskærm til at studere film og plays. De gode forhold var helt sikkert med til at forhøje kvaliteten af spillet weekenden over.

På førstedagen, lørdag, vandt Gold Diggers deres kamp mod Marines, mens det blev til et nederlag mod Rebels, der på dagen vandt begge deres kampe. Søndag var der dog blevet læst på lektien, så Gold Diggers kunne tage revanche mod Rebels i en tæt kamp. På trods af, at Rebels vandt turneringen på målscore, blev det besluttet, at trofæets rette ejermand skal findes i holdenes næste kamp.

Følg med på DAFF's U16 turneringsplan, som snart bliver opdateret.

Klik hér for at se billeder fra dagen.

Se også den originale nyhedsartikel på DAFF's hjemmeside hér.

Tak til DAFF.dk for billedet.

Tak til DAFF.dk for billedet.