Fem Gold Diggers med i A-landsholdets coaching staff

Der har været en del rokeringer på coaching staff på A-landsholdet forud for den vigtige 2014 sæson, hvor holdet skal spille A-EM. Søllerød Gold Diggers er fortsat solidt repræsenteret  i trænerstaben, blandt andet fordi tre nye ansigter er dukket op.

Først og fremmest er Gold Diggers' offensive coordinator John Hansen også blevet udnævnt til OC på A-landsholdet. Han er desuden træner for U-17 holdet og har arbejdet med U19-landsholdet i flere år. Gold Diggers linemen coach Robert Shapel er blevet udnævnt som running backs coach. Han trænede U17-landsholdet i 2013.
Peter Fromberg er blevet udnævnt til assistant wide receiver coach på baggrund af hans egen landsholdserfaring og mange år i National Ligaen.

Gold Diggers' head coach Kim Ewé fortsætter som defensive coordinator for A-landsholdet, og Troels Vestergaard, som er defensive coordinator for Gold Diggers senior, fortsætter som linebacker coach.

Læs om resten af ændringerne på A-landsholdets coaching staff hér: http://daff.dk/amerikanskfodbold/landshold/a-landsholdet/coaching-staff/

Billede taget fra Daff.dk

Billede taget fra Daff.dk