Playoff update

Lige nu er der gang i slutspillet i de forskellige ligaer for amerikansk fodbold i Danmark. U12/U14-holdet i Gold Diggers spiller ikke playoffs, men U16, U19 og Senior var før weekenden alle kvalificeret til slutspillet i deres respektive ligaer.

Seniorholdet var første hold i aktion, da de i lørdags tog imod Amager Demons i Wild Card kampen, og det blev til en komfortabel sejr på 34-21. De skal d. 29. september til Vejle for at spille semifinale mod Triangle Razorbacks.

U19 holdet skulle spille Wild Card-kamp imod Kolding Guardians, og måtte se sig slået af et velspillende Guardians mandskab 57-7.

U16 holdet er automatisk kvalificeret til Future Bowl, da Copenhagen Towers og Søllerød Gold Diggers er de eneste 2 klubber, som har tilmeldt sig U16 11-mands-ligaen. Kampen spilles d. 28 September kl. 14:00 på Rundforbi Stadion. Tilmeld dig eventet hér!

DW3P4719-1.jpg