Året der gik hos SGD: Senior

Sæson 2013 er gået på hæld, og snart går den nye sæson i gang med teammøder og offseason aktiviteter. Hos Søllerød Gold Diggers vil vi gerne se tilbage på året, der er gået på de fire hold. 

 

Gold Diggers vs. Vienna Vikings © Tina Carstensen, tdph.dk

Gold Diggers vs. Vienna Vikings © Tina Carstensen, tdph.dk

Seniorholdet kan se tilbage på en sæson, hvor det blev til mange kampe i på både nationalt og europæisk plan. I EFL nåede SGD kvartfinalen som det første danske hold nogensinde. Hér blev det til et klart nederlag til Europas nr. 1, Raffeisen Vikings Vienna. Inden da havde holdet spillet lige op med Helsinki Roosters og vundet over Helsinki Wolverines. Det har ført til en flot placering som nr. 8 på den europæiske top 20. De hårde kampe i EFL satte sit præg på kampene i National Ligaen, hvor holdet dog kvalificerede sig til slutspillet men tabte semifinalen til Triangle Razorbacks.


Spørger man Head Coach Kim Ewé, hvad han husker sæson 2013 for, udtaler han: 

"Jeg vil huske vores flotte præstation i EFL. Vi satsede på Europa, og så måtte den danske turnering komme på andenpladsen. Det kan man se, og det tager vi efterretning. Jeg er stolt af holdet og glad for det, vi har nået. Jeg glæder mig til den nye sæson, som har nogle nye ændringer og udfordringer. Vi skal være bedre og kunne præstere hele sæsonen."

 

Går du med en drøm om at spille amerikansk fodbold på højt niveau? Kom til prøvetræning hos Søllerød Gold Diggers! Kontakt Head Coach Kim Ewé for mere info: coachewe@gmail.com