Gold Diggers U12/14 har været til årets første stævne

Lørdag d. 11. maj 2013 blev årets første stævne for U12/14 afholdt hos Herlev Rebels, hvor 4 hold mødtes for at spille amerikansk fodbold.

Udover Gold Diggers stillede Herlev Rebels, Sorø Eagles og Amager Demons også med hold, mens der fra Holbæk Red Devils kom to spillere med på Gold Diggers' hold.

Gold Diggers stillede selv med 9 spillere. Der blev spillet 3 kampe, én mod hvert af de andre hold. Der blev givet Game Ball til holdets bedste spiller i hver kamp, og den gik til Axel Mach-Møller for kampen mod Sorø Eagles, til Thomas Ashworth for kampen mod Amager Demons og til Nikolaj Rasmussen for kampen mod Herlev Rebels.

En god dag med vellykket spil

Det var en fornøjelse at se Gold Diggers holdet spille tre kampe med en fantastisk attitude, med glæde over alt det der lykkedes og stor disciplin og lydhørhed, når noget ikke helt blev som tænkt og trænet.

Man har fra DAFF's side bestemt, at der ikke skal ikke tælles points og score til U12/14 stævnerne. Filosofien er, at de unge skal have det sjovt og blive bedre til sporten. Hele holdet præsterede på et flot niveau, og de mange timer, hvor hvert spil og hvert move er blevet øvet om og om igen, gav et fint resultat både på offense og på defense.

Der er stadig god plads på holdene for de yngste spillere i amerikansk fodbold, og alle kan være med. Trænerne skal nok sørge for, at alle har det sjovt, og at alle kommer til at spille. 

Næste U12/14 stævne bliver afholdt d. 26. maj.

Træner for Gold Diggers' U12/14-hold, Jarl Due, har strikket en film sammen med nogle highlights fra stævnet: