Gold Diggers og GANT underskriver en 2-årig sponsorkontrakt

IMG_3148.jpg

Søllerød Gold Diggers har underskrevet en 2-årig sponsorkontrakt med tøjmærket GANT. Fra 1. juni 2013 vil GANT få en prominent position på Gold Diggers' hjelme og digitale kanaler som Facebook og websitet.

Det bliver især GANT Rugger, som vil blive eksponeret, da det henvender sig til en yngre målgruppe.

"Det klubbens største sponsorkontrakt nogensinde, og det er jeg personligt meget stolt af. GANT's produkt og position passer perfekt til amerikansk fodbold. Det har også været en rigtig positiv proces, med en sponsor som forstår, hvad det vil sige at sponsorere en "mindre" sport som football. Vi ser frem til et spændende samarbejde med GANT og vores øvrige sponsorer."
- Kristian Christensen, sponsoransvarlig hos Gold Diggers

Besøg GANT's hjemmeside

Find dem på Facebook

GANT Direktør Jens Schirmer og Sponsoransvarlig for Gold Diggers Kristian Christensen

GANT Direktør Jens Schirmer og Sponsoransvarlig for Gold Diggers Kristian Christensen