En formand takker af, en ny træder til!

SGD_Primary.Logo.CMYK.LARGE.png

På mandagens ekstraordinære generalforsamling i SGD valgte klubbens formand gennem de sidste 5 år, Casper Reinhardt, at meddele at han trådte af som formand når 2019 football-sæsonen er overstået. 

Casper har siden han var blot 21 år, stået i spidsen for klubben, som han sammen med andre dygtige frivillige har formået at stabilisere både økonomisk, organisatorisk og sportsligt. 

Årsagen til Caspers valg om at stoppe, bunder i en beslutning om at videreuddanne sig. Dette skal han i Madrid, hvor han på Universidad Europea skal studere en MBA i Sports Management i samarbejde med Real Madrid på deres Escuela Universitaria Real Madrid. 

Bestyrelsen har allerede siden april været opmærksomme på at Casper blev optaget på MBA’en, og derfor har bestyrelsen også haft god arbejdsro til at forberede klubben bedst muligt på Caspers daglige fravær. 

”Det er med ro i maven, at jeg efter i år kan give stafetten videre. Jeg har haft 5 fantastiske og lærerige år som formand for SGD, og jeg må indrømme at tiden har været en uddannelse i sig selv. At man hver uge kan få lov til at være i spidsen for en stor flok dedikerede spillere og frivillige, det giver et smil på læben og et unikt bånd til klubben. Jeg er sikker på at den kommende formand vil kunne bidrage til at løfte SGD til et endnu højere niveau, og det er glædeligt, at det er med en enig bestyrelse og klub at vi peger på ham.” – udtaler Casper Reinhardt. 

I spidsen for klubben fra den 7/10-2019 vil man nemlig i fremtiden kunne finde Niels Neipper. Niels har siden sin ankomst i bestyrelsen for halvandet år siden, været en stor drivkraft og hurtigt opnået en positiv anerkendelse fra klubbens medlemmer og frivillige. Niels har en søn der spiller på klubbens U19 hold, og har erfaring med bestyrelsesarbejde fra andre foreninger. 

”Det er vigtigt at vi som klub formår at fortsætte det gode arbejde der er blevet lagt for dagen. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med denne spændende rejse, og jeg håber at hele klubben er klar på at give den en skalle, for at vi sammen kan skabe resultater på tværs af klubbens tre afdelinger.” – udtaler Niels Neipper. 

Casper vil under sit ophold i Madrid, stadig varetage enkelte administrative opgaver, og have fokus på sportslig udvikling i klubben. Ydermere indtræder Casper som menigt bestyrelsesmedlem fremadrettet i SGD. 

Klubbens kommende formand Niels Neipper modtog tilbage i maj årets elitestøtte, fra Team Rudersdal og Rudersdal Kommune, overrakt af borgmester Jens Ive.

Klubbens kommende formand Niels Neipper modtog tilbage i maj årets elitestøtte, fra Team Rudersdal og Rudersdal Kommune, overrakt af borgmester Jens Ive.