Ekstratræning mandag og onsdag!

SGD_Primary.Logo.CMYK.LARGE (1).png

Fra den 8. April 2019 tilbyder Søllerød Gold Diggers gratis ekstratræning for alle klubbens medlemmer der ønsker at forbedre deres fysiske og atletiske egenskaber.
Træningen vil foregå på Rundforbi Idrætsanlæg hver mandag og onsdag. Træningen vil have fokus på udviklingen af medlemmets fysiske og atletiske egenskaber, og hjelm og shoulderpads vil derfor ikke være en nødvendighed.

Træningen vil blive afviklet fra klokken 17.30 til 19.30 og vil foregå delvist indendørs i vægtrummet og delvist udendørs på græs og i sand.

Hvem: Alle medlemmer i Søllerød Gold Diggers kan deltage gratis som en del af deres årlige kontingent.

Tilmelding: Duk blot op på dagen og vær med!

Trænere: Jarl Due og Desmond Cooper.

Jarl Due:

Jarl har været en aktiv del af Søllerød Gold Diggers i mange år, og har de sidste 10 år fungeret som træner på klubbens ungdomshold. Her har han været en aktiv del af klubbens danske mesterskaber, og var den primære motor i den tidlige udvikling af klubbens årgang 1998 (Emil Neumann, Mark Voll, Helmer Büchert osv.) og 1999 (Thomas Ashworth, Anton Engelbrecht, Martin Stabel osv.) da de var U12 og U14 spillere.
Jarl har en unik forståelse for udvikling af teknikker hos ungdomsspillere, og forstår at tilrettelægge træning der både udvikler de fysiske og mentale aspekter af amerikansk fodbold.

Desmond Cooper:

Desmond Cooper har tidligere stået for frivillig ekstra træning da han i 2017 første gang var en del af Søllerød Gold Diggers. Her kom han til klubben efter ophold i NFL hos Jacksonville Jaguars og efterfølgende en tur i CFL. Desmond har bla. arbejdet for Charlotte Athletic Club og har i flere år hjemme i USA drevet QC Work LLC der forbereder athleter til NFL Combine og deres pro day. Desmond har en energi der inspirerer en til at blive bedre, og den konstante positivitet smitter af på hans omgivelser.