K. Nyholm udvider hovedsponsorat

K. Nyholm Gartnerservice overtager hjelmen!

K. Nyholm Gartnerservice overtager hjelmen!

Det er med stor begejstring af vi kan meddele af K. Nyholm Gartnerservice har udvidet deres hovedsponsorat med Søllerød Gold Diggers. Dette betyder at anlægsgartneren i 2018 kommer til at pryde den sorte SGD hjelm på tværs af alle hold. Pladsen på hjelmen har siden 2015 været prydet af Benny Greve ApS. BG fortsætter som sponsor i klubben, og vil være at finde på NL holdets uniformer. 

"Vi er stolte af at det har lykkedes at forhandle en aftale på plads med K. Nyholm, der kommer til at gavne alle hold på tværs af hele klubben. Samarbejdet med K. Nyholm symboliserer den kultur vi fordre i klubben, ansvarlighed, hårdt arbejde og ikke mindste følelsen af familie. Vi håber at dette blot er starten på et langt og udbytterigt samarbejde, for begge parter." - udtaler bestyrelsesformand Casper Reinhardt. 

K. Nyholm var blandt andet finalist til prisen som årets håndværker i 2018, og de tilbyder en professionel løsning af jeres grønne opgaver. K. Nyholm Gartnerservice har mere end 16 års erfaring i bagagen og er en moderne virksomhed, der leverer individuelle løsninger af anlægsopgaver.

Læs meget mere på https://www.k-nyholm.dk/