SGD henter endnu en NFL spiller til Danmark!

Anthony DiMarsico under træning med New York Jets.

Anthony DiMarsico under træning med New York Jets.

Vi kan med glæde offentliggøre at vi har underskrevet en aftale gældende for 2018 sæsonen med tidligere New York Jets WR Anthony DiMarsico. 

Anthony kommer til Søllerød med erfaring fra den største af alle ligaer inden for amerikansk fodbold, og scoopet passer perfekt ind i både de sportslige og kommercielle interesser. Selvom Anthony aldrig fik debut for Jets, vidner hans deltagelse i deres mini camp om en spiller med et højt niveau. Efter pension af Jonas Bo Hansen, og tabet af Marcus Bennett til Copenhagen Towers, lukker Anthony et naturligt hul på holdet.

"Vi vidste at vi efter signingen af Desmond Cooper i 2017, skulle fortsætte med at lede efter spillere på øverste hylde. Vores danske stamme af spillere er meget talentfuld, så vi var meget afklaret omkring, at vi ikke ville hente amerikansk forstærkning, blot for at gøre det. Hvis vi skulle have en amerikaner i truppen i 2018, skulle det være noget exceptionelt. I Anthony får vi ikke blot en fantastisk fodboldspiller, men også en person som kommer til at kunne bidrage positivt på tværs af alle hold i klubben." - Udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt og bakkes op af cheftræner Troels Vestergaard. "I vores process var vi igennem mange kandidater og endte med en liste på tre, hvor Anthony var topprioritet, så jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at få ham til klubben. Jeg forventer at han kan være med til at give vores offense en ekstra dimension, og samtidig hjælpe vores return game."

Udover hans egenskaber på banen, er det en yders kompetent herre der får sin daglige gang på Rundforbi Stadion. Anthony har en bachelor i Sports Management, og har det seneste år arbejdet intensivt med performance træning af sportsudøvere. Derudover har Anthony stået for alt fysisk træning af et high school ishockey hold i New York, der netop har vundet statsmesterskabet.

Vi glæder os til at se Anthony på banen i 2018, og håber at fans af SGD og amerikansk fodbold i Danmark, vil tage godt imod ham.

Du kan læse mere om Anthony på https://www.jvhperformance.com/khalil