SGD indgår samarbejde med Next Level Training

NLT_Final.png

“Hvis vi gør det samme, så får vi det samme, så der skal ske noget nyt, hvis vi skal tilbage på toppen af dansk football.” - er det første førsteholdets cheftræner Troels Vestergaard udtaler omkring den nye aftale med Next Level Training.

Søllerød Gold Diggers har pr. 1. november 2018 indgået samarbejde med Next Level Training, som fremadrettet skal varetage alt fysisk og mobiliserende træning for klubbens førsteholdsspillere. Next Level Training bringer flere års erfaring til klubben, som skal være med til at forbedre de sportslige resultater.

Next Level Training er ledet af Anders Sindal der har mere end 15 års erfaring med personlig træning. Den tidligere elite basketballspiller har stor erfaring med, at arbejde med den mentale indstilling til træning, noget den meget unge spillertrup i fremtiden kan få stor glæde af. Derudover har Anders to yderst kompetente medarbejdere i form af Mike Mønsted og Mads Jensen, der også indgår i forløbet.

Mike Mønsted er tidligere Amerikansk Fodbold spiller for Division 1 holdet Central Connecticut State University. Han er for nylig hjemvendt fra USA efter 4 år som spiller, og derefter 2 år som Strength Coach for både North Dakota State University (6x National Champions) og Saginaw Valley State University. Under hans ophold har han arbejdet med nogle af de bedste trænere i USA og samtidig fået uvurderlig erfaring som eliteudøver.

Mads Jensen er også selv tidligere eliteudøver, og vil primært rådgive spillerne omkring kost og søvn. Hans indgangsvinkel til træning og kost er at holde det så simpelt og effektivt så muligt.

“Vi er utrolig spændte på at komme igang. Ingen tvivl om at vi foretager en forholdsvis stor sportslig satsning ved at få ekstern hjælp til off-season forløbet. Samtidig er vi dog trykke ved, at ansvaret nu hviler på nogle yderst kompetente folk, som brænder for at dygtiggøre vores spillertrup. Jeg anser det som lidt at et scoop at vi har fået de er drenge med på idéen, og jeg håber at samarbejdet bliver positivt for begge parter.” - udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt.

Træningen med NLT er allerede igang, og når den nye kunstgræsbane på Rundforbi Stadion åbnes i denne måned, vil træningen intensiveres udendørs.

Der vil i nærmeste fremtid komme tilbud til SGD medlemmer, der giver fordele og rabatter hos Next Level Training.

Du kan læse meget mere om Next Level Training på: https://www.nextleveltraining.dk/