Troels Vestergaard forlænger!

Troels Vestergaard forventer at hårdt arbejde kan omdanne sølv til gulv. Foto af 1st Down Photo

Troels Vestergaard forventer at hårdt arbejde kan omdanne sølv til gulv. Foto af 1st Down Photo

Det med stor glæde at vi kan annoncere at Troels Vestergaard har valgt at forlænge sin kontrakt som cheftræner for førsteholdet i Søllerød Gold Diggers. Efter et sløjt 2018, er stumperne nu ved at være samlet, og der ses fremad!

“2018 gik ikke som vi drømte om, men samtidig må vi erkende at holdet var meget ungt. Året viste en tydelig fremgang, og udviklingen af spillerne har været i fokus, så det glæder mig, at Troels er klar til at bygge videre på det vi har startet.” - udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt til sgdfootball.dk.

NL holdet vil igen i 2019 befinde sig i den bedste række i Danmark, og det allerede afviklede opstartsmøde, for spillertruppen, var en kæmpe succes, hvor flere nye initiativer blev introduceret.

“Vi har gang i noget godt, og med hårdt arbejde er der grundlag for at bygge noget specielt i SGD, der ikke bare bliver en succes i 2019, men mange år i fremtiden. Det hele er en process, og vi bevæger os i den rigtige retning, og bygger konstant på hvor vi ser muligheder. Jeg glæder mig til at komme igang allerede i november.” - udtaler Troels Vestergaard til sgdfootball.dk.

Vi vil løbende over vinteren offentliggøre nyheder omkring klubben, og er du nysgerrig på hvordan holdet ser ud i 2019, så tjek vores @sgdfootball ud på Instagram, hvor spillertruppen løbende bliver offentliggjort.

Er du interesseret i at spille amerikansk fodbold i Søllerød, så kontakt klubben og hør mere om dine muligheder allerede for den kommende sæson.