Bestyrelsen genvalgt

På sidste uges generalforsamling blev alle fem allerede siddende bestyrelsesmedlemmer genvalgt. Dette betyder at bestyrelsen endnu en gang vil bestå af Mette Harboe Voll, Christoffer Buster Reinhardt, Carsten Forsbøl, Jesper Qvist og Mille Hallarth. Vi er selvsagt ret tilfredse med genvalget af alle fem, og formand Casper Reinhardt tilføjer:

Det lykkedes sidste år at samle en bestyrelse, hvor kompetencerne ramte meget bredt hele vejen rundt.. Vi føler at vi på det første år sammen har opnået gode resultater, men samtidig at vi har meget at gøre endnu. Det er en bestyrelse som kommer til at arbejde for alle afkroge af SGD, og jeg glæder mig meget til at se hvor vi står ved udgangen af 2017”.

Der er nok at tage fat i, og 2017 tegner til at blive et utroligt spændende år for SGD!