Ungdomsspiller rykkes på National Liga holdet

2016 var et stort år for SGD's juniorafdeling, og det har nu båret frugt. Klubbens U19/U21 kaptajn, linebacker Alexander Mathiesen, er pr. 1/12 blevet rykket op på klubbens elitehold. 

Alexander Mathiesen løfter som den første trofæet efter sejren over Aarhus Tigers. - Foto af Michella Mathiesen

Alexander Mathiesen løfter som den første trofæet efter sejren over Aarhus Tigers. - Foto af Michella Mathiesen

Alexander, der oprindeligt kommer fra Avedøre Monarchs, havde en kort smuttur til Herlev Rebels, inden han i december 2015 valgte at skifte til SGD. Alexander blev lynhurtigt et stort omdrejningspunkt og en fantastisk leder på det ellers meget unge hold. På trods af at holdet næsten var et U18-hold, lykkedes det alligevel Alexander og de andre drenge at vinde guld i 2016. Alexanders individuelle præstation blev belønnet med overrækkelsen af prisen som kampens mest værdifulde spiller, en pris han vandt fuldt fortjent. 

"Afslutningen på min U19-karriere var alt jeg kunne ønske mig. Jeg var omgivet af et hold med det samme mål som mig, og et trænerteam med de ambitioner og forventninger jeg har ledt efter længe. At slutte sin juniortid af på et stadion som kaptajn og MVP for et mesterskabshold var en oplevelse jeg vil huske for evigt." - Alexander Mathiesen.

Alexander Mathiesen er som udgangspunkt den eneste spiller fra det unge hold, der bliver rykket op i NL-truppen i år. 


"Følelsen af at blive flyttet fast op på NL er god. Det er en bekræftelse på det hårde arbejde jeg lagde på U19/U21-holdet. Jeg glæder mig til at træne sammen med et så talentfuldt og rutineret NL-hold som det SGD har, for det vil kun gøre mig bedre." - Alexander Mathiesen.

Når man spørger ind til den unge leders ambitioner og mål, er han ikke et sekund i tvivl om hvad han vil, og svaret lød meget kort, "Mermaid Bowl 2017."