Vi byder velkommen til Nybolig Holte!

Nybolig Holte ved Lillelund & Stadil, indtræder i erhvervsklubben i Søllerød Gold Diggers. 

Nybolig Lillelund & Stadil, Holte dækker det meste af Rudersdal Kommune, herunder Holte, Birkerød, Nærum, Vedbæk og Skodsborg. De lægger stor vægt på lokalkendskab, troværdighed og kompetencer. Som erfaren og seriøs ejendomsmægler har de specialiseret sig i at gøre drømme til virkelighed, både når du skal sælge og købe bolig. Kontakt dem for en vurdering af din bolig og vi vil gøre os umage for, at indfri dine ønsker og behov.

Nybolig Holte er 1 af 4 butikker i Nordsjælland. En kæde i kæden – vi er lokaliseret i Holte, Hørsholm, Hillerød og Helsingør, hvilket giver dig fire salgssteder og kun ét salær.

Henviser du i Nybolig Holte til Søllerød Gold Diggers når du sælger dit hus eller lejlighed, giver Nybolig 5.000kr til Søllerød Gold Diggers, hver gang en henvisning fører til salg. 
Har du hus eller lejlighed der skal sælges uden for Rudersdal, kontakt da stadig Nybolig Holte, og 2.500 af salæret vil gå direkte til støtte af Søllerød Gold Diggers. 

Stadil er et kendt navn i SGD sammenhæng, hvor han tidligere på året blev indstillet til SGD's Hall of Fame, den tidligere juniortræner er stolt af at kunne hjælpe, og at være tilbage i SGD familien.

Vi glæder os meget til det spændende sammenarbejde gennem 2016.