To ildsjæle takker af

I de sidste 10 års udvikling med skiftende spillere, trænere og bestyrelsesmedlemmer, har Søllerød Gold Diggers nydt godt af to ildsjæles konstante tilstedeværelse - Kenneth og Dorte Ulrich. Ægteparret, der igennem årene har besat utallige poster som holdledere og medics for især ungdomsholdene, har valgt at takke af op til forberedelserne til den forestående sæson.

Bjørn ”Basse” Stadil, som var med til at starte juniorafdelingen i klubben op, tildeler Kenneth og Dorthes store engagement en stor del af æren for juniorholdenes succes: ”Der har været mange dygtige folk ind over SGD junior igennem årene, og jeg tror jeg taler for en stor del af junior hæren, når jeg siger at den støtte I har givet trænerstabene og juniordrengene igennem de første år, har været en fundamental årsag til at SGD junior er det power house som det er i dag. I har givet spillere og trænere fri til at fokusere på kamp og træning”.

Vi kan klubben ikke være mere enige med Bjørn Stadil, og der skal fra samtlige spillere, trænere og administrative medlemmer lyde et stort tak for jeres utrættelige gåpåmod, dedikation og høje humør.

Kenneth Ulrich udtaler selv: ”Alle disse tilkendegivelser fra nuværende og tidligere spillere og trænere (på facebook, red.) er meget overvældende. Det betyder meget for os, at det vi har lavet i klubben er værdsat

Selvom ægteparret kommer til at blive savnet på sidelinjen, glæder vi os til at kunne byde Dorte og Kenneth velkommen til kvalitets fodbold fra tilskuerpladserne og ønsker dem alt det bedste for fremtiden.