Nye sponsorer i SGD

Vi kan i dag byde velkommen til tre nye sponsorer. De tre virksomheder der har valgt at indgå et sponsorsamarbejde med klubben er:

Dubex:
Danmarks førende forretningsorienterede IT-sikkerhedsspecialist. Dubex har siden 1997 hjulpet 500 private og offentlige virksomheder med at levere og supporte sikkerhedsløsninger og håndtering af risici, forandringer og fleksibel vækst.

Dynamostol: 
Dynamostol producerer stole til den bevidste forbruger, der ønsker et bedre arbejdsmiljø. De har siden 1984 produceret stole under løftet: ”Sid dig stærk”, da deres stole er specielt udviklet til at lindre gener ved stillesiddende arbejde, og samtidig styrker ryg, nakke og skuldre.

K. Nyholm Gartnerservice:
Med mere end 16 års erfaring i bagagen tilbyder K. Nyholm Gartnerservice moderne og professionelle løsninger på grønne opgaver. De arbejder med alt fra grøn vedligeholdelse og brolægning til større anlægsopgaver og vinterberedskab - alt sammen udført til perfektion til attraktive priser.

Vi er utroligt glade for støtten, og glæder os til at kunne byde velkommen til fodbold på højt plan, når næste sæson står for døren.

Hvis du mener at kende en virksomhed der ville have gensidig glæde af en sponsoraftale, kan du tage kontakt til Jesper Qvist på enten jq@sgdfootball.dk eller +45 71770821