Nordisk U19 Mesterskab i Finland

Når det danske U19 landshold i morgen indtager banen imod det finske hold, er Gold Diggers repræsenteret med ikke mindre end 11 spillere. De 11 spillere placerer Gold Diggers på en delt førsteplads over de hold der bidrager med flest spillere til landsholdet, sammen med Aarhus Tigers. De to hold, der spillede om guldet i årets Development Bowl, bidrager altså sammenlagt med 22 af spillerne til den 43 mands store roster.

Søllerød Gold Diggers er på landsholdet repræsenteret af:

 • Martin Stabel Ryttersgaard (LB)
 • Patrick Boel Stjernholm Micheelsen (DB)
 • Alexander Mark Ibsen-Abela (WR)
 • Nicklas Lund Hansen (RB)
 • Albert Egholm Hende (DL)
 • Mark Harboe Voll (DB)
 • Emil Posborg Jensen (LB)
 • Jóhann Utne (OL)
 • Thomas Mikkel Asworth (WR)
 • Anton Frederik Engelbrecht (WR)
 • Albert Kjøller Jespersen (DL)

Første kamp for Danmark er som skrevet i morgen, torsdag d. 20/10, og har kickoff kl. 18. Danmark møder det svenske landshold kl. 13 dagen efter, og den sidste kamp står imellem Finland og Sverige d. 22/10.

Alle kampe bliver livestreamet via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=GVePQKkAoeE