Endnu en HC fortsætter

Head coach Jan Hamburger er at finde i guld næste sæson - foto: Kenneth Ulrich

Head coach Jan Hamburger er at finde i guld næste sæson - foto: Kenneth Ulrich

Efter sidste uges nyhed om Troels Vestergaards forlængelse som head coach, kan vi i dag med stor glæde offentliggøre endnu en genansættelse i Gold Diggers trænerstab.

Denne gang er det blevet Jan Hamburgers tur til at sige ”ja tak” til endnu en sæson som head coach for både Gold Diggers U19- og U21 hold. Efter sidste sæsons guld til U19 holdet er forventningerne til næste sæson naturligvis store, hvilket dog ikke afskrækker Jan:

Sidste sæson var første gang Gold Diggers forsøgte sig med et U21 hold sideløbende med U19 holdet, og det skal ikke være nogen hemmelighed at vi har arbejdet med at finde de rigtige løsninger på projektet. Vi har fået nogle gode erfaringer med i bagagen, og jeg forventer at spillere og trænere sammen kan løfte niveauet. Jeg skænker på nuværende tidspunkt ikke placerings-resultaterne den store tanke, men jeg har meget høje forventninger til vores udvikling af spillerne.
Henover off season kommer vi til at fokusere primært på at blive fysisk stærkere, hvilket vil åbne døre i forhold til vores taktiske og mentale tilgang til kampene næste år”.

At være head coach for to hold er ikke nogen nem opgave, men formand Casper Reinhardt er ikke et sekund i tvivl om at Jan er den rette mand og udtaler:

Vi er meget glade for at Jan har valgt at fortsætte i klubben. Sidste sæson kastede vi os mere eller mindre med hovedet først ud i at køre et U19 og U21 hold samtidig, og på trods af at vi til tider følte vi famlede lidt i blinde, formåede Jan at finde vejen. Jan har været en fantastisk træner i sit første år med klubben, og det bliver spændende at følge udviklingen af de to hold i hans andet år som head coach i SGD”.

U19 og U21 holdet vil, ligesom sidste år, træne sammen og en dato for offseason start vil komme snarest.