Trofast hovedsponsor tager endnu et år!

Søllerød Gold Diggers kan med glæde meddele at vores hovedsponsor Benny Greve ApS har valgt at forlænge sin aftale. Det betyder at BG logoet endnu et år vil være at finde på hjelmen for SGDFootball. Udover sponsoratet har BG været utroligt engageret omkring alle hold i klubben. Dette vil blive set i 2016 hvor en ny stor pavillion, doneret af Benny Greve ApS, vil være at finde på sidelinjen til mange af SGDs kampe.

"Vi er stolte og begejstret for at Benny Greve ApS har valgt at forlænge deres sammenarbejde med Søllerød Gold Diggers. Kaiser Greve familien har i mange år været trofaste støtter, og bærer alle de værdier vi i Søllerød Gold Diggers ønsker skal smitte af på de kommende generationer. Jeg glæder mig til mange gode fodboldoplevelser sammen med dem i 2016." - Udtaler bestyrelsesformand Casper Reinhardt. 

Du kan læse meget mere om Benny Greve ApS på www.bennygreve.dk